Kacagó villamos Debrecenben – Minden utas könnyesre neveti magát

09 okt. 2015 Vaskor István

Derűs kezdeményezésre vállalkozott két debreceni fiatal, Ian és Roland. Egy videó megosztón látott szimpatikus „projekt” változatát álmodták meg Debrecenbe.

 

 

A Facebookon közzétett felhívásukban – immár két akciójukon túljutva – arra buzdíítanak, hogy „gyere és nevettessünk meg közösen egy teljes villamosnyi embert”. A legközelebbi össznépi kacagásra október 14-én kerül sor, amikor a csatlakozók csoportja felszáll az 1-es villamosra, a tagok szétszóródnak, mint a beépített téglák, majd felhangzik Roland sajátos, hangos és egyedi kacaja a tömegből.

 

Ez – immár a tapasztalatok birtokában – erős késztetést ad mindenki másnak a nevetésre! Ekkor a csoport tagjai is nevetni kezdenek. Ezek után ember legyen a talpán, aki kibírja mosolygás és nevetés nélkül az utat.

 

A csatlakozóknak csupán annyi a feladatuk, hogy elengedik magukat, nevetnek, ahogy jólesik a maximum fél órán át tartó „projekt” idején. Garantált, hogy mindenki könnyesre sírja magát.

 

Sajnos a debreceni össznépi kacagásról még nem találtunk videót, ám ami megihlette őket, azt most megnézheted itt. Csak nehogy Te is nevetni kezdj!

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek