Rólunk

Kéz a kézben

Hisszük, hogy a „jó élet vidéken lakik” és valljuk, hogy a jó dolgok mindig összeérnek. Röviden így foglalhatjuk össze csapatunk filozófiáját.

Oldalunk célja, hogy bemutassa azokat az értékeket, amik egy kisváros, egy falu mindennapjait áthatja. Íróink, szerkesztőink, partneroldalaink munkatársai sok esetben ezer szállal kötődnek a vidéki élethez, látják szépségét és varázsát és persze nehézségeit is. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a vidéki emberek segítőkészek, hálásak, és bizakodóak. Éppúgy, mint mi.

Szeretnénk, ha Veletek együtt fedezhetnénk fel újra a vidék egyszerű nagyszerűségét és újra megtanulnánk azt, hogy az „épp elég” az tényleg épp elég.

Rovatainkban a friss hírek, érdekességek és programok mellett helyet kapnak a gasztronómia hagyományai, a kézművesség, a lakás- és kertkultúra, és az otthon készült termékek. Oldalainkat lapozva megismerkedhettek  olyan emberekkel is, akik élete hűen tükrözi a vidéki élet sokszínűségét. Mindezek mellett kiemelt feladatunknak tekintjük környezetünk megóvását is. Úgy gondoljuk, hogy ha tudatosabban éljük mindennapjainkat, odafigyelve egymásra és a környezetünkre akkor megtettük az első lépést egy szebb világ felé.

A Sokszínű Vidék mindannyiunkról szól. Örömmel fogadjuk véleményedet, írásodat, tapasztalataidat.

Szeretettel köszöntünk!

Elérhetőségeink
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06 32 416-633
              06 20 9580 214

              06 20 4332 992

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek