Otthon készült

Sokunk kamrapolcain már ott piroslanak a paradicsomlével teli üvegek. Akadnak azonban olyanok,…
Rengeteg recept ismert arról, hogyan őrizzhetük meg a nyár kincseit-ízeit télire. Arról…
Sajnos a hosszú, forró nyár nem mindenkinek a felhőtlen pihenés, kikapcsolódás időszaka,…
Bár a nyílt tűzön, bográcsban főtt birkapörköltet nehéz leutánozni, a konyhában –…
Nagyon sok alma termett idén, az ára is barátságos, igaz a természetben…
Ugyan életünk során történnek tragikusabb dolgok is velünk, mint mikor a zoknink…
A kutyasamponokban ugyanúgy megtalálhatóak egészségtelen összetevők, mint az emberi kozmetikumokban. Készítsük el…
Két éve az öblítővel kezdődött minden. Pöttyöződött a csuklóm, a nyakam, a…
A tikkasztó kánikulában, a nagy melegben mit is ajánlhatnánk mást ebédre –…
Ingyen leves és ingyen lekvár erdőről, mezőről. Bár akad, aki azt mondja…
Javában tart a „savanyító-szezon”. Készülnek télire a finom csalamádék, csemege uborkák, ecetes…
A magyar étkezési szokásokra jellemző a fűszeres ételek fogyasztása, de ne mondjunk…

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek