Rettegésben élő kóbor kutya kapott új életet - videó

29 jún. 2014 Vaskor Máté

Van úgy, hogy egy állat megmentése okoz boldog pillanatokat egy érző embernek. Készüljön fel rá, hogy az alábbi videó megmozgatja majd lelki világát.

theoJúnius hónap elején a kaliforniai Compton nevű településen találtak rá egy raszta, felmosórongyra hasonlító kutyára. Korábbi gazdái költözésüket követően hátrahagyták, az állat pedig bő egy évig az utcákon élt a helyi lakók állítása szerint.

Eldad Hagar, egy amerikai állatmenhely dolgozója felfigyelt az állatra, s mindenképpen meg szerette volna szelidíteni. Amikor közelített hozzá, az eb rögvest elszaladt, így végül csak egy hurokkal sikerült megfogni a kóbor állatot, amely ekkor nagy nyüszítésbe kezdett, de másodpercekkel később kimerült, s elnémult.

A Theónak elnevezett kutyát orvosi vizsgálatnak vetették alá, majd egy kis kozmetikát követően már nem is hasonlított a pár órával azelőtti önmagához.

A videó végén Theo már boldogan játszik egy pitbullal, szinte hihetetlen, hogy ugyanarról az ebről beszélünk. A kutyamentő szervezet egyébként gazdát keres a kölyöknek. 

Egy újabb megható történet, egy újabb ok arra, hogy reménykedjünk egy szebb világban.

{youtube width="570" height="321"}jxEQFTpwJG0{/youtube}

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek