Nézzük, mit hozhatunk ki egy talicskából - Hihetetlen ötletek

07 júl. 2015 Horváth Rita

 Napjainkban, az újrahasznosítás korában, mindenbe próbálunk belelátni valami mást, hogy új életet adhassunk a már nem használt dolgainknak. A talicska is egy ilyen. A kerti dekorációtól , a művészeti alkotásokon át, egészen a grillezző helyig, szinte bármire felhasználhatjuk.

taliMerítsünk ötleteket a következő képekből!

talicska1. Csipkés talicska

Cal Lane igazi gyönyörűségeket varázsol, különböző fém és acéltárgyakból. Széles körben elismert és nem véletlenül. Csak vessünk egy pillantást erre a csipkés csodára. A legvadabb álmainkban sem tudnánk elképzelni egy ütött- kopott talicskát úgy, ahogy ő.  

 

talicska1

 2. Talicskák a falon

Egy szerszámgépkölcsönző homlokzatát díszíti a fenti alkotás. Ma már mindenki tudja kikről van szó.  Egy nagyszerű ötlet, ha van pár használaton kívüli talicskád raktáron. 

 

 

talicska13

 4. Őszi talicska installáció

Amikor már semmi sem dísziti a kertünket ez is egy  szép őszi dekoráció lehet a házunk előtt.   

 

talicska3

 5. Forma 1- es talicska

Ha van egy kis műszaki- és barkácstapasztalatunk és egy gyermek a családban, mindenképp szórakoztató jármű lesz ez a Forma 1- es talicska! Mókára fel! 

 

 

talicska4

 

talicska5

 

talicska9

 

talicska12

 6. Segítség a kertnek, hogy még szebb legyen!

 Egy jó kezdet azoknak, akik szeretnének jól és egyszerűen újrahasznosítani. A legjobb az egészben hogy, ha egy talicska tele van növényekkel és esetleg még át is van festve , biztos szívesen ülünk le mellé beszélgetni. Egy kis asztal, székekkel és remek reggeli kávézóhelyünk lesz.  

 

talicska6

 7. Grillezzünk talicskán!

Igen, ez egy jó újrahasznosítás, igen, remekül néz ki és igen, elég vicces is. Ráadásul könnyen mozgatható, tehát oda tesszük éppen ahova kedvünk tartja. 

 

 

talicska7

 8. Talicska dohányzóasztal

Dohányzóasztalként is jól funkcionálhat egy talicska, amint a példa is mutatja. 

 

 

talicska8

9. Talicskából kültéri szék

Ez aztán a kreatív újrahasznosítása a talicskának. Munkaigényesebb, mint a többi, de végeredményül egy szuper, pihentető széket kapunk. 

 

 

 talicska11

10. Hűtőkocsi

Egyes embereknek hihetetlen dolgok megfordulnak a fejükben. Egyesek azt mondják, hogy ez egy  hibás, olcsó ötlet, mások pedig imádják! Döntse el mindenki, hogy milyen tárgyként szeretné új formájában tündökölni látni ezt a mókás kertészeti eszközt.    

 

 


Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek