Mágia! Így fűszerezzük a grillezett kukoricát
Sóval és vajjal sem rossz, de ezek az ötletek egy fokkal jobbak. Talán kettővel is.
Két dolog miatt ajánljuk kipróbálni az alábbi verziókat: egyrészt tényleg nagyon finomak, másrészt megnézhetjük barátunk arcát mikor azt kérdezi rémülten: "Az ott sonka a kukoricán?!" Igen, az.
Pestoval és parmezán sajttal

Van bármilyen étel, amit a pesto elront? Grillezzük meg a kukoricát és jöhet az ízesítés
Sonkával göngyölve

Két-három szelet sonkával tekerjük be a kukoricát, majd grillezzük addig, míg el nem szenesedik.
Caesar öntettel és fetasajttal

A Ceasar öntet minden ételnek jó ízt ad, különösképp a kukoricás finomságoknak. Grillezés után jöhet az ügyeskedés.
Csípős szósszal és vajjal

Maga a pokol. Grillezzük meg a kukoricát, majd kenjük le erős pistával, vagy házi készítésű csípős szósszal és vajjal.
Barbecue szósszal és chipsszel

Mert a ropogtatást mindenki szereti. Grillezést követően mártsuk a szószba a kukoricát, tetejére pedig morzsoljuk sós chipset.
Majonézzel

Talán ezt nem is kell különösen magyarázni.






