Fiatal gerillakertészeket is keresnek egy jó ügy érdekében

30 okt. 2015 Administrator

Vedd észre, légy kreatív, szervezz csapatot és mutasd meg a világnak: temit teszel a jó ügyért?

 

 

Minden nap találkozunk valamilyen formában a természet- és környezetvédelemmel. Körül vesz bennünket és kész megoldásokat kínál gyakorlatilag mindenre. Mégis úgy érezzük, hogy környezetünkben, lakóhelyünkön sok probléma megoldatlan marad.

 

E szellemiség jegyében a zoldcivil.hu, az egymással együttműködő környezet- és természetvédő civil szervezetek együttműködő közössége - melyben több száz szervezet és magánszemély vesz részt - “Egy jó ügy” elnevezéssel kreatív természet- és környezetvédelmi pályázatsorozat indított 14-28 éves fiatalok számára.

 

A jelentkezők négy kategóriában – cikkíró, videó, Land Art fotó és gerillakertész –2016. április 1-ig küldhetik el pályázataikat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

A pályázatok első három helyezettje ingyenes részvételi lehetőséget kap a 2016-os Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozóján, a legjobb pályaműveket pedig ajándékokkal jutalmazzák.

 

Részletes információk a zoldcivil.hu weboldalon érhetők el.

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek