Húsvét a Boldizsár Lovastanyán

02 ápr. 2014 Simon Orsolya

Festői környezetben, a Bükk lábánál található Cserépfaluban várják a lovak és a vidék szerelmeseit felejthetetlen húsvétolásra a Boldizsár Lovastanyán!

boldizsar1Izgalmas lovas kaszkadőr és díjlovas bemutató áll a program középpontjában. Ebédre a vendégek kóstolhatnak a tanya konyhájáról: babgulyás és házi szilvalekvárral töltött derelye szerepel a kínálatban.

A nap folyamán bemutatják a tanya új póniját, és egész nap pónilovaglásra várják a gyerekeket. A falusi udvar lakói és sok-sok nyuszi várja a látogatókat! A gyerekek tojásvadászatát a tanya legelőjén rendezik.

Az egész napos program keretében reggel 9 órától kézműves foglalkozásokat tartanak kicsiknek és nagyoknak, lesz tojás- és arcfestés, állatsimogatás, sétakocsikázás, lovaglási lehetőség, kézműves vásár, melynek „főszereplői” Cserépfalu finomságai - sajtok, lekvárok, kézműves kincsek helyi mesterektől.

boldizsar2A Boldizsár Lovastanya rendezvényére 2014. április 20-án (vasárnap) kerül sor. Rossz idő esetén a rendezvény változtatási jogát fenntartják!

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek