Légy a magad ura: utált dolgozni járni,az utazásból gazdagodott meg

12 aug. 2015 Vaskor Máté

Johnny Ward szegény ír családból származik, többször volt gondja a munkahelyével és mindig is utálta a gondolatot, hogy 9-től 17 óráig dolgoznia kell.Megfordult különböző munkahelyeken, részt vett orvosi kísérletekben, mígnem Ausztráliában egy jól fizető értékesítési állást nem talált magának. 20 ezer dollárt keresett havonta, de néhány hónap múlva megelégelte ezt az életmódot."Rájöttem, hogy csak egy életem van és nem akarok hétfőtől péntekig egy irodába zárva lenni" - írja a Facebookon a fiatal srác. "Nem voltam szabad, mindenre engedélyt kellett kérnem.
Indított egy utazási blogot step4ward néven, és hogy bevétele is lehessen, csinált egy céget step4wardmedia néven bejegyeztetve.

"Az volt az elképzelésem, hogy online is tudok pénzt keresni a sarlatán személyiségemmel. Előtte sosem hittem el, hogy egyesek ebből élnek, de mikor belekóstoltam az internet világába, nem hittem a szemembe" - folytatta.
Ward négy emberrel dolgozik együtt, tulajdonképpen heti néhány órát ül a gép előtt, de átlagban így is napi ezer dollárra tesz szert. Azt tervezi, hogy a Föld minden országába elutazik. A 193-ból eddig 152-t teljesített. A szerelem is rátalált egy légiutas-kísérő személyében.És hogy mit javasol másoknak?

"Húzz egy vonalat a földbe és mondd hangosan: sikerülni fog! Akkor is megéri blogot indítani, ha egy fillért nem látsz belőle. Legyen hangod, légy a magad ura. Mindig arról álmodtam, hogy szabad legyek. Ami nálam azt jelenti, hogy elég pénzed van ahhoz, hogy bármit csinálhass."

 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek