Szívesen pózolnak a magyar gazdák

29 jún. 2014 Administrator

Nagy sikerrel zajlott a Pózolj Gazda elnevezésű mezőgazdasági játék, ahova állataikkal vagy terményeikkel együtt pózoló gazdák küldhették be fotóikat.

gazdafoto1A verseny megmozgatta mind a pályázó gazdákat, mind pedig a szavazókat, számtalan állatos képet küldtek be a versenyre, amelyek közel ezer szavazatot kaptak a gazdatársaktól.

A selfie mezőgazdasági változatát, az úgynevezett felfie-fotók (farmer selfie) versenyét a magro.hu mezőgazdaságu piactér szervezte a cég közösségi oldalán. A Pózolj Gazda! címmel futó nyereményjátékra jobbnál-jobb fotókat küldtek a magyar gazdák. Voltak kecskékkel, szarvasmarhákkal, csibékkel, traktorral, de repcetáblával a háttérben pózolók is.

Nagyon szoros volt a verseny! A szavazás végig intenzív volt. Az utolsó napon napközben többször változott a sorrend a legtöbb kedvelést begyűjtő versenyzők között.

A nyertes szarvasmarhával, a 2. helyezett kecskékkel, míg a 3. helyezett egy kossal pózolt. Az 1. helyezett - Valaczkai Léna szarvasmarhával készült fotója (fenn), a 2. helyezett Szecsődi Dániel kecskés képe (lent), a 3. helyezett pedig Zsoldos Árpád juhhal közös fotója lett.

gazdafoto2A magro.hu a Pózolj Gazda elnevezésű játékkal hagyományt kíván teremteni, évente megrendezi a gazdák körében. A cégnek a játékkal az a célja, hogy közelebb vigye a mezőgazdaságot a városlakókhoz, és megmutassa, a gazdák és állataik, terményeik közös mindennapjait. 

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek