Címlap / Napi Tipp / Harcsa tisztítása

Harcsa tisztítása E-mail
Írta: Vaskor Máté   
2012. szeptember 10. hétfő

harcsaA harcsa nyálkás bőrét úgy a legegyszerűbb eltávolítani, ha az állatot előbb néhány másodpercre forrásban levő vízbe merítjük (vagy a nagyobbakat leöntjük a forró vízzel), majd késsel lekapargatjuk.

Share

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • EZT OLVASTAD MÁR?


Szederszörp rekedtségre

Kiváló ellenszere a rekedtségnek a szederszörp, de a jól megcukrozott, sült alma is alkalmas megszűntetésére. >> Tovább olvasom <<

 
Hirdetés
ecolounge kocka wamsler3
golya140x140 jop banner
esz280140px

Kiemelt cikkeink

A falu, ahol a kor nem számít
Hozzászólások: 1

A falu, ahol a kor nem számít
Ecuadorban, a perui határ közelében, az Andok vonulatai között 1400 méteres magasságban, a Csendes-óceántól ...

Megtelepedtek a barnamedvék Nógrád megyében
Hozzászólások: 0

Megtelepedtek a barnamedvék Nógrád megyében
Az idei adatok alapján bebizonyosodott, hogy Nógrád megye északi részén és a Heves megyével ...

A Zsirai-család szőlő és bor ihlette vendégháza Mádon
Hozzászólások: 0

A Zsirai-család szőlő és bor ihlette vendégháza Mádon
Lehet-e egy borbarátnak vonzóbb hely, mint egy meghitt hangulatú borteraszon ülni, a gyönyörű ...

Az utánozhatatlan íz: karamellizált hagyma
Hozzászólások: 0

Az utánozhatatlan íz: karamellizált hagyma
Ha különleges és gyorsan elkészíthető, ráadásul gazdaságos finomságra vágyunk, akkor kitűnő ...

21 meglepő és érdekes tény az almáról
Hozzászólások: 2

21 meglepő és érdekes tény az almáról
Nincs ősz almaszedés nélkül és nincs olyan ember, aki ne szeretné a ragyogóan piros alma látványát ...

Formabontó megoldások régi ablakokból
Hozzászólások: 0

Formabontó megoldások régi ablakokból
A napokban kiírt nyílászáró-csere pályázat vélhetően sokakat sarkall arra, hogy újra cseréljék ...

Korábbi cikkeinkből...

Ételmaradékok újrahasznosítása: a fantázia nem ismer határokat
Téma: Otthon készült Hozzászólások: 0

Óriásira nőtt a csirke 1957 óta: jó ez nekünk?
Téma: Mozaik Hozzászólások: 0