Címlap / Napi Tipp / Harcsa tisztítása

Harcsa tisztítása E-mail
Írta: Vaskor Máté   
2012. szeptember 10. hétfő

harcsaA harcsa nyálkás bőrét úgy a legegyszerűbb eltávolítani, ha az állatot előbb néhány másodpercre forrásban levő vízbe merítjük (vagy a nagyobbakat leöntjük a forró vízzel), majd késsel lekapargatjuk.

Share

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • EZT OLVASTAD MÁR?


Szederszörp rekedtségre

Kiváló ellenszere a rekedtségnek a szederszörp, de a jól megcukrozott, sült alma is alkalmas megszűntetésére. >> Tovább olvasom <<

 
Hirdetés
matrix wamsler3
golya140x140 szenafuvek
nosza info

Kiemelt cikkeink

Sarud, az Élményfalu: garantált élmények, felejthetetlen programok
Hozzászólások: 1

Sarud, az Élményfalu: garantált élmények, felejthetetlen programok
Sarud, az Élményfalu elnevezéssel 2013-ban indult az a helyi összefogásra épülő program, melynek ...

Akácliget Pihenőpark: a csend és a nyugalom szigete Jánkmajtison
Hozzászólások: 0

Akácliget Pihenőpark: a csend és a nyugalom szigete Jánkmajtison
Ha valaki netán nem tudná, hol található Jánkmajtis község, az itteni Akácliget Pihenőparkba ...

Jól nézzük meg, milyen krumplit vásárolunk!
Hozzászólások: 0

Jól nézzük meg, milyen krumplit vásárolunk!
A krumpli világszerte az egyik leggyakrabban használt élelmiszer, ám nem árt óvatosnak lennünk ...

Szörp, dzsem, lekvár és gyümölcskocsonya bodzabogyóból
Hozzászólások: 0

Szörp, dzsem, lekvár és gyümölcskocsonya bodzabogyóból
Érik már a  bodzabogyó, melyből sokféle finomságot készíthetünk télire. Alább néhány egyszerű ...

Aki fák közelében él, kevesebbet beteg
Hozzászólások: 1

Aki fák közelében él, kevesebbet beteg
A légszennyezés kiszűrésével a fák évente dollármilliárdokat takarítanak meg az egészségügynek ...

Ne irtsuk, inkább együk a porcsint!
Hozzászólások: 1

Ne irtsuk, inkább együk a porcsint!
Éveken át a legádázabb ellenségemnek tartottam, szorgalmasan irtottam minden nyáron, hogy a konyhakertben ...

Korábbi cikkeinkből...

Lepényfesztivált rendeznek Varsányban
Téma: Szabadidő Hozzászólások: 0