November 13., a tízmilliószoros nap

12 nov. 2014 Administrator

Idén már a negyedik tízmilliószoros nap november 13. Ha eddig lemaradtál a kívánságok megsokszorozásáról, most magadhoz ragadhatod a kezdeményezést! 

10November 13. a tibeti naptár kilencedik holdhavának 22. napja.

Ennek a csütörtöknek csodás energiái lesznek, hisz a 22. holdnap egyébként is a bölcsesség és a titkos tudások elsajátításának lehetőségét kínálja mindannyiunk számára. Az olvasás, egy előadás meghallgatása, egy meditáció mind remek hatással lesznek a lélekre, a lenyugvásra, az emberi kapcsolatok ápolására. November 13. megsokszorozódó energiáit ismét kedved szerint használhatod, formálhatod, így a te hozzáállásodtól függ, mennyit hozol ki a lehetőségekből. Ezért fontos tudnod azt, hogy a szellemed, akaratod és erőd teszi az energiákat pozitívvá vagy negatívvá. Amit kívánsz, azt kapod. Amit kívánsz másoknak, azt valójában magadnak is kívánod. Légy óvatos a negatív gondolatokkal, hisz ezek is képesek megsokszorozódni, így amilyen rezgéseket bocsátasz ki, ugyanolyanok érkeznek vissza hozzád.

Teremts harmóniát!

Ez a nap remek lehetőséget kínál arra, hogy a kiegyensúlyozottságot meginvitáld az életedbe, s mindent megtégy azért, hogy meg is tartsd! Kapjon kiemelt szerepet az, ami neked fontos, ne pedig az, ami másoknak! Erre hívd fel bátran környezeted figyelmét, hisz igényeitek bizony eltérhetnek.

Használj szimbólumokat!

A különféle jelképek sokasága áll rendelkezésedre, s ma, ezen a különleges napon nagyon sokat elárulhatnak neked életedről, akadályozó tényezőkről, más emberekről.Mandalák, tarotkártyák, amulettek, kristályok, kabalák, saját készítésű rajzok mind a segítségedre lehetnek abban, hogy megérts bizonyos dolgokat, s az azok mögött meghúzódó valódi okokat.

A szimbólumok világa tág és csodás, minden nap használunk különféle tárgyakat, s talán észre sem vesszük a bennük vagy rajtuk meghúzódó érdekes jeleket, formákat, alakokat.
Ha válaszút előtt állsz, ha bizonytalan vagy, ha kételyek gyötörnek, válassz magadnak egy titkos segítőt!

Rajzold le, foglald mandalába, alkosd meg sókerámiával, s a lényeg, hogy legyenek veled mindenhol. Mint egyfajta szerencsegenerátor tud működni bármelyik, ha kézbe fogod. Magaddal viheted kedvenc szimbólumaidat a zsebedben, a pénztárcádba csúsztatva, egy vizsga során a tenyeredbe rajzolva, vagy a fürdőszobai tükörre függesztve.

Forrás

Ezek is érdekelhetnek

Sokszinűvidék.hu - Ahol a jó élet lakik - 2015

 

Kiemeltek